المكوّنات
- 3 كوب دقيق
- 0.5 كوب سكر
- 0.5 كوب زيت
- بيضة
- انليا
- معلقة صغيرة قرفة
- معلقة صغيرة بيكنج بودر
- 2 معلقة كبيرة لبن بودرة
- 6 معالق كبيرة لبن
- رشة قرفة
- للوش: صفار بيضة
طريقة التحضير
- هنضرب البيض مع السكر والزيت واللبن البودرة واللبن العادي كويس في الخلاط
- هنقلب البيكنج بودر مع الدقيق والقرفة
- ننزل عليهم بخليط البيض ونقلب كويس لحد ما تبقي عجينة حلوة
- نبدا نشكلها كور صغيرة
- ونحطها في صينية مدهونه ونجيب سكينة نعمل اي شكل من فوق وبعدين ندهن الوش
- وندخلها الفرن لحد ما تستوي وبعدين نفتح الشوايه
- وتقدم
رموز التعبير